VoiceFactory : aanbod
Het uitgangspunt bij al onze activiteiten is dat de deelnemer inzicht moet krijgen in hoe hij functioneert, welke patronen hij hanteert en hoe hij daardoor op anderen overkomt. In de loop van de coachingsessies bieden we de cliënt een aantal hulpmiddelen om zijn gedrag desgewenst bij te sturen en effectiever te maken.

De ‘organische beleving’ staat hierbij centraal. D.w.z. dat de deelnemer als individu wordt benaderd en dat het voelen van wat er gebeurt belangrijker is dan het verwerven van een enorme hoeveelheid kennis. Door die benadering brengen we de deelnemer ook terug in contact met zijn zelf-lerend vermogen : hij krijgt een kader waarbinnen hij zichzelf verder kan vervolmaken.

Therapie, individuele en vertrouwenscoaching

Lezingen

Behalve workshops en coachings verzorgen we ook lezingen met o.a. als thema ‘High Touch not High Tech’, ‘Gezonder en doeltreffender functioneren en communiceren’, ‘Gelijkere kansen door training en opleiding’, ‘Mijn bedrijf : een plek om je goed te voelen!’, 'de kracht van het geschreven woord'of i.v.m. ons researchproject.

Regie & opluisteren van events en recepties

U kan ons ook inhuren voor de regie van uw bedrijfsmanifestatie of voor het opluisteren van een receptie of bedrijfsfeest.

Het muzikale luik wordt verzorgd door de internationale topmuzikanten van ‘Het Nostalgisch Verzet’ (repertoire : licht klassiek, musical, chanson, jaren 20, 30, …tot 80, … bezetting : viool-piano (evtl. aangevuld met acteur/presentator of zang : Mitta Van Der Maat, Ann Lauwereys, David Davidse, Yvonne Walter, Gert Terny…) strijkkwartet, trio. Deze muzikanten verwierven hun strepen bij grote nationale en internationale (klassieke) orkesten, Toots Thielemans, Shirley Bassey, William Sheller, Kylie Minogue, Marlene Dietrich, André Rieu, Il Novecento en de Proms, ….. .

 


Workshops en aanbod voor bedrijven en verenigingen

Workshops voor onderwijsinstellingen

Thema's workshops

  • stemcoaching
  • dictie
  • The Small Talk Club
  • beter in je lijf door ergonomisch en organisch bewegen
  • de spreker als persoonlijkheid
  • omgaan met angst en onzekerheid
  • stand houden tegenover moeilijke mensen
  • .....
VoiceFactory vzw, Bisschoppenhoflaan 151, 2100 Antwerpen, België - tel.: +32/(0)476/86.58.07 - info[at]voicefactory.be