VoiceFactory: nieuws & projecten

Van 16 tot 27 februari geven we les aan het International Institute of Performing Arts in London. Het gaat om een musicalstage met docenten van de Royal Academy die tevens in het werkveld staan, o.a Mary Hammond, Graham Godfrey, Nina Finburgh en Sam Kenyon.
Meer info: info[@]voicefactory.be

Vanaf 19 tot 30 januari 2009 verzorgen we een workshop 'Lessac voice - and bodywork' aan het ''International Institute of Performing Art' in Parijs. Deze workshop wordt gegeven in het Engels en in het Frans en richt zich tot professionele acteurs en zangers. De lessen gaan elke dag door van 10 tot 18u, behalve zaterdag en zondag.
Meer info: aurelianolin[@]aol.com of info[@]voicefactory.be

In Antwerpen starten we vanaf 15 november op zaterdagvoormiddag met een reeks van 25 acteerlessen voor volwassenen. De lessen zijn gebaseerd op de methodes van Lessac en Meisner.

Gert Terny geeft in Bodytalk n°18 zijn professionele mening over schorre stemmen in 'Stem in Staking'. Je kan het artikel hier lezen.

Download hier de brochure 'VoiceFactory op school'.

In het magazine Vocatio van de Belgische Stichting Roeping verscheen een artikel over VoiceFactory.

Ook Evita besteedde een artikel aan de stemtherapie van VoiceFactory.

"Dialect verdwijnt uit Vlaamse tv-series" kopt Het Laatste Nieuws op 12/12/ 2007.

Mediatraining voor de bedrijfstop, een casestudy in de novemberuitgave 2007 van Forward, het opinieblad van het VBO.

Op 5 mei 2007 gaf VoiceFactory een workshop op de Koor & Dirigentendag van Koor & Stem, een organisatie voor vocale muziek. Het verslag kan je hier lezen.

Stempedagoog Gert Terny over de stemproblemen van Natalia in het Nieuwsblad.

Op 29 september 2006 ging Radioactief op bezoek bij VoiceFactory. Lees hier het interview.

Op 14 april 2006 was VoiceFactory te gast in het programma 'Ochtendpost' met Dirk Ghys van Radio 2. Luister hier voor enkele stemtips : stem1

Lees hier het artikel van GERT TERNY "Working the Voice" dat hij schreef voor de Newsletter of the International Centre for Voice, vol. 4, issue 05, Summer 2006.

Een vrouw die me nauw aan het hart ligt, Suzanne Van Well, heeft een dagboek geschreven, waarin ze op een aangrijpende en subtiele manier vertelt over haar gedachten en gevoelens na de racistische dodentocht van Hans Van Themsche, waarbij haar kleindochtertje, Luna, en Luna's nanny het leven lieten. Een boek ook met brieven aan Hans. Een pleidooi tegen haat en wraak, voor empathie en verdraagzaamheid. Een boek vol wijsheid . Eén grote levensles. 'Nooit met het vingertje, steeds met het hart.’

Als we in 2008 één boek zouden moeten gelezen hebben, laat het dan Na de dodentocht van Van Themsche zijn.

home - wie - wat - doelgroepen - aanbod - business - onderwijs - theater/film/media - therapie & coaching - European Lessac Center - nieuws & projecten - referenties - links - sitemap
VoiceFactory vzw, Bisschoppenhoflaan 151, 2100 Antwerpen, België - tel.: +32/(0)476/86.58.07 - info[at]voicefactory.be